Стопкадър Нова ТвНаш генерал прогнозира какво ще се случи в бъдеще

...
Стопкадър Нова ТвНаш генерал прогнозира какво ще се случи в бъдеще
Коментари Харесай

Ген. Събев: Може би това няма да е последният удар по Кримския мост

Стопкадър Нова Тв

Наш генерал прогнозира какво ще се случи в бъдеще с Кримския мост.

„ И първата, и втората офанзива на моста идва да покаже, че Крим ще бъде изолиран, рано или късно, с развиването на контраофанзивата. И може би това няма да е последният удар по моста. Много е ясна задачата – да се прекъсне наземният кулоар с Крим и по този метод огромна съветска формация – към 150 000 души, да бъде изолирана, сложена в обграждане, с неспособност да бъде постоянно снабдявана, с непрекъснати удари по нея ”. Това разяснява в „ Интервюто в Новините на NOVA ” ген. Съби Събев, първият български представител в НАТО.
 
Според ген. Събев ударът не е от дронове, защото съветската противовъздушна защита не е задействана.

„ Очевидно, това са морски, някой споделят подводни, някой надводни дронове, които са изненадали съветската защита. Навярно, не се ги разкрили модерно и те са съумели да се взривят. По някои сведения, може би 200-300 грама гърмеж. Това, както виждаме, е задоволително да бъде пресечен автомобилния трафик с полуострова ”, разяснява ген. Събев.

„ Не е невероятно да бъдат нанесени удари с новите ракети Storm Shadow, които обаче пред по този начин гъста противостоянна защита могат да бъдат и открити,евентуално, нейтрализирани ”, сподели ген. Събев.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР